WordPress

Olen vuoden 2019-vuoden lopusta alkanut yhä enemmän käyttämään harrastepohjalta WordPress -järjestelmän kehitystä seuraamiseen ja jotain empiriaan pohjautuvia turvallisuusvinkkejä myös olen yrittänyt kirjoittaa Tietokone-blogiini. Olen myös aloittanut myös verkostoitumaan muiden WordPress -Suomi -yhteisön jäsenien kanssa, ja olen kääntänyt 2020 -vuoden alussa yhden WordPress -liitännäisen englannista suomeksi.

Tuorein saareke-fetissini WordPress -harrastuksen osalta on WordPress REST -rajapinnan haltuunotto valvoen dokumentoinnin parissa öitä, ja WP REST API:han on ollut järjestelmässä mukana vuoden 2016 joulukuusta lähtien

Linkki REST API Handbook

Olen harrastuksena kielestä kun pidän, käännösprojekteissa contributor -statuksella, sekä yhdessä tähän mennessä kääntämässäni liitännäisessä editor-roolissa. WordPress Suomi -yhteisön käännös-osallistumissivut löytyvät täältä.

Käännöksiäni WordPress -järjestelmään liittyen (englanti-suomi)

Disable WP REST API

Kun aloin itse käyttämään tätä kyseistä liitännäistä, sitä ei oltu käännetty kuin turkiksi ja venäjäksi muistaakseni, ja kun sitä ei ollut vielä kukaan kääntänyt suomeksi helmikuun lopussa 2020, minä päätin ottaa härkää sarvista, ja tehdä yhteisölle palveluksen! Tästä se lähtee ”harrasteura” elokuvien kääntämisen pseudonyymeillä, sekä laulutekstien lisäksi.

Luomani WordPress -Teemat

Käytän Tuntikirjuri-sivullani itse valmistamaani teemaa. Sen voi ladata ilmaiseksi .zip -pakettina täältä.

In English

I designed and using own Theme at my Tuntikirjuri.net -website. So much positive feedbak so I uploaded it to Dropbox. Feel free to download it via this link.