Soitinhuolto Turussa (Musitec)

Ammattimainen soitinhuolto Turussa (Musitec)

Muusikon elinkeinotoiminnassa yhtenä tärkeänä sidosryhmäläisenä toimii soitinhuoltajat. Turussa luotettavaa soitinhuoltoa ammattitaidolla jo 30 vuoden kokemuksella (2020) harjoittaa Tapani Kärnä omalla verstaallaan.

Oma Kokemus Musitecista

Pysyvä asiakkuuteni Tapani Kärnän Musitec -soitinhuoltoon alkoi sillä tavalla, kun tarvitsin klassiseen kitaraani virityskoneiston ruuveja, ja sain tilattua ne häneltä. Asiakaskokemus oli niin positiivinen, että pidän jatkossa Musitecia palaavana asiakkaana itse siellä ollen yhtenä sidosryhmäläisenä, kun tarvetta ilmenee jatkossa soitinhuollolle.

Tapani Kärnän ammattitaito on Turussa tunnettua, olen kuullut muiltakin musiikkiharrastajilta, ja ammattilaisitakin suosituksia Kärnän toiminnasta.

Musitec -soitinhuollon kotisivut sijtaisevat verkossa ja toimintaan voi tutustua tämän suoran linkin kautta (https://www.musitec.fi)

Sopisin 14.12.2020 soitinhuoltajan itsensä kanssa hänen antaessaan suostumuksen, että julkaisen Tapani Kärnän haastattelun tämän Soitinhuolto Turussa -sivun alasivuna.

Vastuun rajoitus ja luottamuksen edistämiseksi seuraava lauseke:

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö. Suosittelen Musitec-palvelua puhtaasti oman objektiivisen asiakaskokemukseni kautta ja Kärnän omalla suostumuksella haastatteluun ja mahdolliseen kuvamateriaalin.

En erityisesti pidä kaupallisuudesta, enkä ole merkittävän kilpailuhenkinen, mutta musiikkitoiminta alana on sen luontoinen, että täytyy ajatella myös kaupallista puolta liiketoiminnan näkökulmasta, jos aikoo leivän kaappiin tienata musiikkialalla toimimalla. Tradenomin opinnot eivät siinä mielessä aivan hukkaan menneet, opintojen aikana syntyi sellainen käsitys talousajattelusta pääpiirteittäin, että olen tarvittaessa tarvittavan kilpailuhenkinen ja musiikkiteollisuus alana nimenomaan muusikon ja esittäjän näkökulmasta on humaani, luova ja jollain tapaa mielekkään oloinen ala, jolla voin hyödyntää AMK-koulutustani vastaavaa osaamistani sillä tavalla, että kykenen elämään ja olemaan sinut asian kanssa.