Putkassa tapahtuu

Putkareissuillani tapahtunutta

Interet-surffailusessioiden yhteydessä olen usein törmännyt jo pitkään verkossa sijanneeseen Ohjelmointiputka -nimiseen palveluun. En ole vielä kovinkaan kauaa kirjoittanut kyseiselle epäkaupalliselle sivulle, ja vasta viime aikoina olen atkivoitunut putkan foorumilla.

Käsitykseni mukaan yksi sivun peruajista on Antti Laaksonen, joka kirjoittaa aktiivisesti foorumille ja hän on myös kirjoittanut putkansaa artikkelikokoelmaan tietokone/ohjelmointi – aiheisia artikkeleita.

Ohjelmointiputkan profiilini on tämän linkin takana

Putkaan koodia näytille (Java – Tekstikäyttöliittymä – valikko)

Yksi merkittävimmistä viestiketju -avauksista Ohjelmointiputkassa tähän päivään mennessä 04.04.2021 on ”Koodit näytille” -osiossa Javalla ohjelmoimani jonkinlainen yleiskäyttöinen valikko tekstikäyttöliittymää silmällä pitäen, joka laajentui ja sai lopulta muotonsa erään keskustelupalstan toisen aktiivin ehdotuksesta olioittaa Menu -tietotyyppi Javalle.

Linkki ketjuun on tämän linkin takana

Suora linkki Dropbox -kansiooni, jossa sijaitsee valmis Menu.java -tietotyypin lähdekoodi. Kansio sisältää myös muita tiedostoja, jotka liittyvät tekniikan laitoksen kotitehtäviini, kun olen jakanut niitä muiden opiskelijakollegoiden kanssa.