Linux-ohjeet

Toistaiseksi olen kirjoittanut yhden Linux-ohjeen avoimen OpenVPN -yhteyden käyttöönottoon liittyen julkaisukelpoiseksi. Dokumentin julkaisuversio on 12.08.2020 1.0 ja se olen julkaissut sen Creative Commons 4.0 -lisenssin alla.

Olen kirjoitus-yhteistyössä Tamperelaisen sähköinsinööri Aatu Outisen kanssa suomenkielisten Linux-artikkelien osalta. Aatu Outinen julkaisee ”Linux Mint käyttö-opas turvallisesti peruskäyttäjälle” opasta Ampeeri-sivustollaan. Linkki oppaaseen on tässä.

Artikkelit, jotka ovat minun kirjoittamia, on ilmoitettu erikseen. Muut artikkelit ovat Aatu Outinen kirjoittanut. Hän on mys aloittanut tämän suomenkielisen Linux -opaan kirjoittamisen ja julkaisun.

OpenVPN -yhtehden asettaminen Linux Mint Cinamon 20 -järjestelmässä

Loin tämän dokumentin GoogleDocs -työkalun avulla, ja tämä on julkaistu suoraan Google Docs -työkalun ”Julkaise” -toiminnolla.

Jos dokumentin luku tuottaa hankaluuksia, kun joutuu scrollamaan horisontaalisessa tasossa kuvien kokonaan näkemiseksi, ohje on luettavissa .PDF-formaatissa myös tämän linkin kautta (Google Drive -jaettu tiedosto, -kommentointi sallittu kaikille.)

Tämä ohje on 15.08.2020 lähtien ollut osa Aatu Outisen perustamaa Linux Mint -opasta Ampeeri-sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *