Leffat (DVD ja BR)

Tykkään kierrellä Turun alueen enimmäkseen hyllykirppiksillä, josta saa mukavasti edulliseen hintaan katseltavaa DVD -formaatissa ja Blu-Ray-formaatissa.

Korona-kotoilun aikana lisäsin osto- ja -myyntikanaviani Facebook Marketplaceen ja Huuto.net ja Tori.fi -verkkoalustoihin, vaikka mielekkäitä vierailupaikkoja on myös Turussa Puolenkuun Pelit -tiloissa Eerikinkadulla sijaitseva Viiden tähden divari -partneri PKP -kivijalkaliike. Turussa on myös pitänyt pintansa Turun Elokuvadivari, joka sijaitsee rautatieaseman lähistöllä. Turun Elokuvadivari myös myy netissä Huuto.net -palvelun kautta tuotteita. Yksi merkittävä divari on myös Toiminimi Arpiex ja Porin Elokuvadivari, joista olen hankkinut useammin kuin kerran.

Kokoelmassani on 03.10.2020 tätä sivua luodessani 204 elokuvalevyä. Lista DVD-kokoelmastani löytyy Tuntikirjuri-alasivulta ”Keräily->DVD-Kokoelmani” täältä. Blu-Ray -kokoelmani löytyy samasta valikosta täältä ”Blu-Ray-kokoelmani.

Kokoelmani kattaa 03.10.2020 seuraavasti elokuvalevyjä:

72 Blu-Ray -julkaisua

132 DVD-julkaisua

Nettiaktiivisuus leffojen tiimoilta

Kirjoitan DVDPlazan foorumilla nimimerkillä ”bluesmood”. Kyseisen palvelun rekisteröityneet käyttäjät voivat tarkastella käyttäjäprofiiliani tämän linkin kautta.

Kirjoitan ”Laitakaupungin valot – Jere Sumell elokuvien maailmassa” -blogia WordPress -alustalla. Linkki blogiin on tässä.

Alasivut tässä Umpihanki-osiossa leffojen alla

Idea siirtää Leffapäiväkirjani päivitetty versio ja jos se nyt päivittyisi myös ajantasaisesti syntyi tänään, kun havahduin, että viime päivitys Tuntikirjuri-pääsivulla oli melkein vuosi takaperin, eikä nimike-luetteloa ihmeempää sieltä löytynyt. Nyt olisi tarkoitus, kun siirrän Leffapäiväkirjani -alasivun tänne Umpihankeen, että pyrkisin ainakin kerran viikossa lisäämään aineistoa sinne elokuvaharrastukseeni liittyen.