Kategoriat
Yleinen

Klasari-video lisätty

Lisäsin yhden klassisen palan -esitykseni videon kitara-sivulleni upotettuna Youtubesta ”Klassinen musiikki” -alaotsikon alle.

Kategoriat
Yleinen

Kitara-sivu lisätty

Tämä sivusto ilmentää ja esittelee jotakuinkin melkomoista repertuaaria harrastuksiani, joita elämässäni on. Yhtä ei voi ohittaa: Musisointia ja sähkökitara niistä kaikkein rakkain harrastus. Lisäsin kitaran-soitto harrastustani esittelevän sivun siitä jotain kertoen valikoiden valikkoon.

Kategoriat
Yleinen

Linux -ohjeet -sivu päivitetty

Päivitin johdanto -osioon Linux -ohje alasivulleni tiedotteen, että teen yhteistyötä suomenkielisten Linux-artikkelien kirjoituksessa tamperelaisen sähkö-insinööri Aatu Outinen -kanssa, ja lisäsin linkin Aatun ylläpitämään ”Linux Mint -opas turvallisesti peruskäyttäjälle” -oppaaseen, jossa artikkeleitani on.

Kategoriat
Yleinen

Kaksi uutta tekstiä

Julkaisin tänään luovuuspuuskan niin päätettyä kaksi viimeistelemääni tekstiä, jotka ovat jo jonkin aikaa saaneet lopullisen muotonsa sanallisen ilmaisun avaruuteen.

”Vapauden rikoskumppaneita” -teksti lähinnä antaa sen käsityksen, että toisen ihmisen löytäminen sielunkumppaniksi avaa vapauden portit, vaikka tuo ei ole mikään akateemisen filosofian tutkimuksen minkään koulukunnan oppikirjasta vapautta kovinkaan paljon johdettua, vaikka olen käsitteestä ”Vapaus” -jotain lukenutkin eri aikakausilta. Lähinnä maallikkofilosofina oma jonkinlainen ilmentymä tekstin muodossa.

Kategoriat
Yleinen

Kirjasto-saatavuus lisätty tekstikokoelmaani liittyen

Selvitin tänään 11.10.2020, mitkä Suomen alueen kirjastot ovat tehneet aineistohankinnan ensimmäiselle debyytti-tekstikokoelmalleni.

Yllätyin, että se sentään löytyy muutamista Suomen kirjastoista E-kirjana. Juankoskesta Juice-kotipitäjän yhteysviitteestä olen otettu, ja myös sivarina Lapinjärvi ja Hotelli Hanhi on minulle tärkeä sijainti 13 kuukautta sivarin lusineena vuosien 2004-2005 ajalla. Sivaria ei jätetä, eikä meitä unohdeta!

Kategoriat
Yleinen

Leffapäiväkirja päivitetty

Jatkoin aktiivisuutta Leffapäiväkirjani osalta kirjoittaessani sitä. Sehän löytyy DVD/BR-elokuvasivun takaa alasivulta.

Kategoriat
Yleinen

Leffa-osio lisätty

Sain idean siirtää elokuva-levy-harrastukseni sisällön tänne Umpihankeen muilta osin, paitsi nimikelistaukset omistamistani elokuvalevyistä jätin Tuntikirjurin pääsivun alasivulle ”Keräily” -osioon, johon tämän Umpihanki -Leffat -osion alta löytyy suorat linkit.

Kategoriat
Yleinen

Super Mario ja satunnaisuus?

En ole ainut, ketä on miettinyt Super Mario -pelien satunnaismuuttujia. Onko niitä? On ja ei ole, on käsitykseni. Lisäsin aiheesta oman artikklini ”Nintendo” -pääsivun alasivuksi Nintendo -kategoriaan.

Kategoriat
Yleinen

Levykokoelmat -lisätty

Kävin viikonloppuna 18.09-20.09.2020 osan CD-kokoelmastani läpi, vielä jäi läpikäymättä päälle 200 äänitettä, mutta en lisännyt, kuin 26 levyä Discogs:n kokoelmaani.

Lisäsin linkin ”Vinyylit” -alasivulle kokoelmaani.

Kategoriat
Yleinen

Vinyylit -sivu päivitys

Lisäsin eilen illalla 17.09.2020 ”Vinyylit” -sivulle hieman lisää tekstiä, ja linkin Raimo Öystilän ylläpitämään vinyylien keräilyyn keskittyvään kotisivuun Saunalahden palvelimelle, josta löytyy muun muassa selkeä vinyylien kuntoluokitus -taulukko.