Kategoriat
Yleinen

Uusi kitarasoitto -video

Vietin jotakuinkin humaanin viikonlopun: Lauantaina hain puolen litran Koskenkorva-pullon Alkosta ja nauttisin sen lauantai-iltapäivään mennessä ja sunnuntaina kuuntelin CD-levyjäni ja katsoin Levottomat DVD:ltä.

Välillä on hyvä pitää taukoa tietokoneen käytöstä, ja myös netin käytöstä mitä en katsonut televisiota viikonloppuna lainkaan. Maanantai-aamuna tänään viikonloppu tuntui rentouttavalta breikiltä informaatiotulvan keskellä, ei pidä välttämättä heittäytyä mukaan hektiseen menoon linjoilla.

Sunnuntai-aamuna tein uuden Youtube-videon, jossa esitän Love Themen elokuvasta Kummisetä. Nino Rota amerikan-italialaisverta säveltäjäpuolella, joka kuoli vanhuuteen. Lisäsin videon kitara-sivulleni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *