Kategoriat
Yleinen

Vinyylit -sivu luotu

Olen hankkimassa elämäni ensimmäistä Vinyylisoitinta. Olen perehtynyt taas levykeräilijöiden yhteisössä nousevassa trendissä olevaan vinyyliharrastukseen jo hyvän tovin, ja kun olen 1990-luvun lopun kasvatti, jolloin keskustelun diskurssi oli se, että ”CD Tappoi Vinyylin”, elin aikaa, kun silloin piti vielä ostaa fyysinen äänite kaupasta, jos halusi jotain artistia kuunella enemmän.

Käytin kaikki taskurahani teini-iässä äänilevyihin ja PC-CDROM -peleihin. CD:ssä en näe enää juurikaan järkeä hankkia, mutta ei sekään nyt aivan kuollut formaatti ole, mutta vaikka Internet on tuonut meidän ihmisten elämään paljon hyvää, niin yksi asia ainakin ennen oli paremmin: Fyysinen äänite piti ostaa kaupasta. Lisää tästä aiheesta ”Vinyylit” -sivulla löytyvästä DVDPlaza-viestiketjuavauksessani, jos joku ei ole vielä lukenut sitä.

Nyt voitte seurata myös levyharrastustani täällä Umpihanki -sivustolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *