Kategoriat
Yleinen

Kermit huumorisivulla!

Katselin loppupäivästä töissä nyt Syyskuussa Disneyn Suomessa syyskuussa 2020 -lanseeraman Disney+ -suoratoistopalvelun ohjelmistoa, ja kaikki Muppet -show:n jaksot ja elokuvat ovat katseltavissa sieltä on-demand-periaatteella.

Googlasin Muppet Show, ja päädyin Googlen Kuvahakuun Kermit-hahmon osalta, ja löysin hauskoja GIF-animaatioita. Kermit on kyllä hullunhauska Muppet -hahmo. Yksi niistä harvoista fiktiiviisistä lastensarjojen hahmoista, jotka ovat saaneet Hollywoodin Walk of Famen katukivetykseen oman kunnianosoitus-tähtensä.

Lisäsin huumori-sivulle kuvien jatkoksi yhden Kermit-animaation. Muppet-show oli lapsuudessani hyvinkin vuokrattu video Videofirma Makuunista, mistä haettiin 1980-luvulla ihan kivijalkaliikkestä katseltavaa isäni kanta-asiakaskortilla VHS-formaatissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *