Kategoriat
Yleinen

Firmaa pöytälaatikkoon pystyyn?

Tässä perhana vie eläkkeellä ollaan ja nautitaan takuueläkettä ja asumistukea, ja TE-keskuksen työvoimapoliittinen toimenpide käynnissä vielä helmikuun loppuun asti, niin työkkärin ilmaistyöpaikka pyörityksestä, joka alkoi jo heti lukion jälkeen 2002 pitkien karenssien merkeissä, niin oravanpyörästä pääsee irti koska vain, vaikkakin hoidan nykyisen pestini kunnian miehenä loppuun 9 euron kulukorvauksella per arkipäivä.

Varmaan seuraajani on lukenut Ubuntu Suomen keskustelupalstalta avaukseni ”Dropshipping postimyynnistä” -viestiketjusta, missä pohdin ja kaivelen lisäinformaatiota tästä nykyaikaisen tietoverkon kehityksen saaton luomasta uudesta postimyynti-toimintamallista. DS-firmojahan on perustettu viime aikoina kuin sieniä sateella Suomeen ja toimintamallista on perustettu lukuisia jopa kotimaan kielellä nettisivuja artikkeleineen.

Siinä voi tosin olla, kuin entisellä Rovanniemen elämäntapa -alkoholistilla, jolla oli iso klyyvari, että Dropshipping -yrittäjänä voi kepekset mustua ennen pitkää tuotepalautusten ja reklamaatioiden kasautuessa taakaksi?

Ennakkotilauksia ja varauksia kovinkin paljon tiedossa, pitäisi vain lähteä tekemään. Erään Yhdysvaltalaisen aikuisviihde-tittelin siteerattua: ”Do the Business”

Artikkelini Ubuntu -Suomen keskustelupalstalla.

Viikonloppuviihteelle makrotasolle taloudessa mikrotason lähdemetsästyksestä siirryttyäni töiden jälkeen kämpälle kotiuduttuani kävi mielessä tällainen, että pitäisikö lähteä lyömään lisää paskaa housuun yksityisen sektorin toimijana osa-aikaisesti Osakeyhtiön muodossa, ja ottaa niche haltuun.

Yleisesti ottaen rahan tekeminen vaatii jonkinlaista alkupääomaa poissuljettuna jos aloittaa itsensä myymisellä, mutta se ei ole koskaan käynyt mielessänikään. Tämä Dropshipping -postimyyntibisnes on toinen, mikä ei välttämättä vaadi aloituspääomaa etenkin jos hoitaa kirjanpidon itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *