Kategoriat
Yleinen

Adapterijuopot

Löysin vihdoin jotain laillista käyttötarkoitusta Raspberry Pi 3 -yhden piirilevyn tietokoneelleni. Se on kätevästi koteloituna tuossa varastossani ollut jo tovin, kun aiemmin sen käyttö olisi vaatinut VPN-yhteyden järjestämistä, kun olin valjastanut sen vertaisverkosta striimaamiseen -tarkoitukseen televisioon liitettynä.

Adapterijuopot on Palvelinharrastus -sivun lisäksi kovin tekninen, ja monet naiset voivat kokea sen ikäväksi, mutta kyllähän tässä omaan kotiverkkoon nikkaroidaan oma nimipalvelin pystyyn?

Adapterijuopot on rauta/softa -tason esitys, ja tämän Umpihanki-sivuston todellinen Hardware – IT – Corner.

Adapterijuopot -sivuni alkaa klassisella SCART-kuvalla, josta tulee mieleen aataminaikainen digiboksi -aikakausi. Vielä 2020 -vuoden kesäkuun tienoilla tunnen ihmisiä, jotka ovat vielä SCART-adapteri -ajassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *