Kategoriat
Yleinen

Rattijuoppo-uutisointia

Rikosuutisointi maistuu toisinaan jossain tapauksissa maukkalta ja saa tarinankerronnan ja tekstistä merkityksiä etsivän, ja jo kielestä ja sen käytöstä nautintoa saavan lukijan suuipielet hymyn kareeseen, jos tekstiä tai uutista lukee humaanista lähestymistavasta.

Rikoskirjallisuus ja -uutisointi erityisesti laitaupolen kulkijoiden, pikku -elämäntaparikollisten, entisten tai nykyisten ammattirikollisten tai vaikkaa elämäntapa-rattijuoppojen tarinoiden osalta saa välillä huvittavia sävyjä uutismediassa ja kotimaisessa kirjallisuudessa.

Lisäsin ”Lyriikkaa” -alasivulle tiivistettynä rattijuoppo-uutisoinnista sen, mikä niissä usein toistuu, ja mikä tekee niistä mielestäni huvittavaa luettavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *