Kategoriat
Yleinen

Umpihanki -Sumell

Kokemus osoittaa, että uuden responsiivisen sivuston julkaisun jälkeen kestää tovi, ennen kuin hakukoneet Google niiden seassa indeksoi sivun. Googlasin eilen piruuttani ”Umpihanki Sumell” -hakutermillä, niin eipä tullut paljon osumia.

Ketonen & Myllyrinne -sketsiohjelman virallisessa ohjelmakuvauksessa todetaan, että ”ohjelma sivakoi tuoreet ladut suomalaisen sketsiviihteen umpihankeen”. Se sattui silmään myös eilen, vaikka olen katsottuani ohjelmaa joskus, niin tuli hakutuloksissa myös tuo ohjelmakuvaus vastaan.

Pirkka-Pekka Petelius ja Tuotantoyhtiö Säihky, mikä on tuon Ketonen & Myllyrinne -sketsiviihdeohjelman takana muistaakseni, omasi virallisen ohjelmakuvauksen Pulttibois -sarjan tiimoilta yhdessä Aake Kallialan kanssa kun olivat joskus tekemässä sitä ”Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla”, joka oli virallinen ohjelmakuvaus Peteliuksen ja Aake Kallialan Pulttibois -sarjassa.

Jos jotain vivahdetta hakee noista passiivisen telvisiokatselu-vuosien ajoista tämän sivuston sivustokuvaukseen, voisi todeta, että ”Jere Sumellin ylläpitämä Umpihanki -nettisivusto – Paras sivusto tässä osoitteessa juuri nyt.”

Tai miten olisi:

”Umpihanki – Sivakoi Jere Sumellin tietokone-sekä -tietoturvaharrastuksen sekä luovan lyyrisen toiminnan semanttiset sekä mielen piilotajunnan humoristisen sosiaalipornon lähestymistavasta Sumellin siitä pitäen Internetin umpihankeen 2020-luvulla.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *